pátek 4. dubna 2008

No Name přichází s novým albem „V rovnováhe“

Šestičlenná košická hudební formace přichází po skoro tříleté odmlce s novým albem. Jeho název „V rovnováhe“ vypovídá o celkovém charakteru jedenácti skladeb, které na něm najdeme. Nesou se v duchu rodinné pohody, stabilních vztahů a vychutnávání úspěchu, tedy témat které vystihují momentální duševní rozpoložení všech členů kapely. Po hudební stránce jejich písně nabývají popových rozměrů, kdy se jedná o velmi živé a melodické skladby.

Svůj v pořadí šestý album No Name nahrávali ve studiu Propast Petra Jandy stejně jako svůj předchozí album Čím to je?!, a to zejména kvůli vyhovujícím technickým parametrům a přátelské, ničím nerušené atmosféře, která tam díky hostiteli, frotmanovi Olympiku, panovala. Nahrávání trvalo necelý měsíc a nové cd je na pultech už od 24. března. Slibuje chytlavé melodie a vyzrálé texty, které určitě potěší nejen srdce věrných fanoušků na Slovensku, ale i v České republice. Ochutnávku ,v podobě pilotního singlu Len tak stáť, můžete zaznamenat právě v těchto dnech na rádiových vlnách.

Samozřejmě se můžete těšit také na tradiční turné, na kterém bude kapela nové album prezentovat, plus přidá i své osvědčené hity jako Žily, Čím to je?!, Prvá, Večnosť atd. V České republice proběhne turné na podzim, město a místo konání vám prozradí následující tabulka.

Listopad 2008

[3] Hradec Králové - CZ - sportovní hala, tour 2008
[4] Liberec - CZ - Tipsport Arena, tour 2008
[6] Sokolov - CZ - sportovní hala, tour 2008
[7] Most - CZ - sportovní hala, tour 2008
[8] Ústí nad Labem - CZ - sportovní hala, tour 2008
[10] Jihlava - CZ - Sportovní hala, tour 2008
[11] Plzeň - CZ - sportovní hala Lokomotivy, tour 2008
[13] Brno - CZ - sportovní hala Vodová, tour 2008
[18] Olomouc - CZ - sportovní hala Univerzity, tour 2008
[19] Ostrava - CZ - zimní stadion Sareza, tour 2008
[21] Zlín - CZ - sportovní hala Novesta, tour 2008
[27] Praha - CZ - T-Mobile Arena, tour 2008

Hana Buzková

Žádné komentáře: